Tänään me herättiin uuteen lauantaihin hyvissä ajoin. Ai mikä onnen tunne täytti mielen kun aurinko porisi täydeltä taivaalta ja napattiin koirat pitkälle metsälenkille.
Metsästä löysin käpyjä ja kuinka omaan makuun ja sievä tulikin yksinkertaisesta käpyasetelmasta kotoa.
Pitsaa tehtiin pitsakivellä kolmea eri sorttia ja kuusi kappaletta ( kyllä kuusi ). Yhden täytteeksi tuli salami ja mozzarella, toisen täytteeksi salami, jauheliha, paprika ja aurajuusto. Kolmas pitsa sai ylleen jauhelihaa, tomaattia, fetajuustoa ja basilikaa. Kaikkiin tuli myöskin tomaattimurska ja juustoraaste. Nam, voi kyllä suosittelen pitsakiveä. Pitsakivellä pohjista tulee normaalia rapsakammat. Näitä syötiin toistaiseksi kohtuudella ja osa jätettiin huomiselle.
Illalla lähdetään illan viettoon ukkelin veljen ja veljen tyttöystävän luokse. Saatiin heiltä joululahjaksi kutsu heille syömään ja menuun saimme valita itse eri vaihtoehdoista. Tosi kiva lahja kyllä.
Ei muuta kun suihkun kautta valmistautumaan ja niin on päälle auringonkeltainen paita kuin uutukainen hame. Taitaapa tulla mukava ilta.
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ketkä poikkeatte :)
Slurps, mitä herkkuja! Vähän harmittaa kun jouduin kauniin päivän istumaan sisätiloissa. No, onneksi on aurinkoista luvattu myös huomiselle. Mukavaa iltaa teille :)
VastaaPoistaPitsakivi on kyllä hyvä ja tekee rapsakoita pohjia. Ihania kevätaurinkoisia kuvia!
VastaaPoistaIhanan näköistä pitsaa! Millasella pohjan ohjeella teette?
VastaaPoistaVoi nami, nyt tuli kyllä nälkä! Mulla olis muuten sulle blogissa haaste :)
VastaaPoistaVoi nami, nyt tuli kyllä nälkä! Mulla olis muuten sulle blogissa haaste :)
VastaaPoistaKivat aurinkoiset kuvat. Kevät on kyllä mahtava juttu. Pizza jäi houkuttamaan, vaikka vastahan meillä pizzaa eilen syötiin...
VastaaPoistaOn kyllä tullut herkuteltua niin eilen, kuin tänään. Taitaapa jäädä pitsaa huomisellekin. Pohja on tehty tälläisellä ohjeella : 1,5 dl vettä, 20g tuorehiivaa, ½ tl suolaa, 3rkl oliiviöljyä, n 3½ dl durumjauhoja. Hiiva veteen, suola ja öljy mukaan. Jauhot vähitellen joukkoon ja vaivaten kunnolla. Puolisen tuntia kohotus. Tämä ohje riittää noin pellilliseen pitsaa, me tehtiin tämä nyt kaksinkertaisena ja riitti kuuteen pitsakiveen.
VastaaPoistaPizza ei kai kyllästytä koskaan, sitä voisi syödä eri höysteillä monta kertaa viikossa :D
VastaaPoistaOnpa ihana blogi, tulin vastavierailulle :)
Oijoi mitä herkkuja olettekaan tehneet! Näyttää kyllä niin herkullisilta!! Soma on käpyasetelmakin :) aurinkoista tulevaa uutta viikkoa!
VastaaPoistaAi kauhee kun rupes tekemään mieli pizzaa, on kyllä niin herkulliset kuvat! Olen hävettävän laiska tekemään pohjaa itse, tavallisesti pohjat kaivetaan pakkasesta. Onneksi ukko on vähän viitseliäämpi :)
VastaaPoistaVoi nyt iski pizzanhimo! Meillä pizza on valitettavasti yleensä sitä kaupan pakastealtaasta löytyvää... :)
VastaaPoistaEijei, miten eksynkin nälkäisenä katselemaan tällaisia herkkukuvia!
VastaaPoistaVääryys, niin suuri vääryys! :)
Minä olen aloittanut Karvapuusti-blogini lisäksi sellaisen "sekametelisoppa" blogin jossa on juttua laidasta laitaan. Olenkin tällä hetkellä enemmän innostunut sen kirjoittamisesta, heh :) Tervetuloa tutustumaan :) http://yhdenelamantarina.blogspot.fi/